Hvad giver en sprogrejse?

Sprogrejser er en aktiv måde at lære både sprog og kultur - og samtidig skabe minder for livet

Vil du gerne forbedre dine sprogkundskaber og blive rigtig god til at tale engelsk eller et andet fremmedsprog?

En sprogrejse er nemlig en af de bedste måder at lære et fremmedsprog på, da det er et faktum, at man lærer et sprog bedst i det land, hvor sproget tales. Endvidere kan man gennem en sprogrejse få gode oplevelser i udlandet, som man formentlig vil huske hele livet.

 

Fordele ved sprogrejser

Principielt er en sprogrejse skabt med det formål at give unge samt voksne muligheden for at kombinere rejse med personlig kompetenceudvikling. Det er en måde at komme ud i verden på, opleve et spændende land og en anderledes kultur, samtidig med at man lærer et fremmedsprog gennem et intensivt kursus. Derudover er der mange fordele at hente ved sprogrejser, som giver deltagerne noget på både det personlige og professionelle plan.

På det personlige plan:

En sprogrejse betyder meget for deltagernes personlige udvikling, idet man kommer ud i verden og udvider sin egen horisont både fysisk og psykisk. Dét at rejse ud til et fremmed land på egen hånd, hvor man møder en masse nye mennesker, er i sig selv en stor udfordring og kræver meget mod. Derfor vil man gennem en sprogrejse få styrket sin karaktér og samtidig udvikle sine kommunikative og sociale kompetencer.

På en sprogrejse kommer man også til at lære andre kulturer at kende - både kulturen i det land, man befinder sig i, og de andre kulturer, som éns medstuderende er en del af. På den måde kommer man automatisk til at udvikle en god forståelse og tolerance overfor anderledes kulturer end sin egen.

På det professionelle plan:

På en sprogrejse vil man få løftet sit faglige niveau markant, og dette vil blive meget nyttigt i forbindelse med fremtidige studier eller job. Den sprogundervisning, som man modtager i udlandet, vil blive kombineret med hands-on erfaring, idet man er tvunget til at bruge sproget i praksis under hele sit ophold.

Ud over et forbedret sprogkundskab kommer man som sagt også til at stifte et mere dybdegående kendskab til landets kultur, historie og befolkning. Dermed bidrager både sproget og den kulturelle indsigt, som man tilegner sig på en sprogrejse, til en mere tolerant del af ens personlighed. De tillærte kompetencer vil være til stor gavn i fremtiden, da kompetencer i fremmedsprog er eftertragtede på både det danske og internationale arbejdsmarked. Sproglige kvalifikationer samt erfaringer i udlandet gør éns CV en del mere attraktivt i forhold til andres, og dette vil formentlig forbedre chancerne for at få job i både Danmark og udlandet.

 

Oplevelsen og kvaliteten

En klar fordel ved sprogrejser er desuden oplevelserne i landet. På alle sprogrejser vil der være arrangementer og udflugter, planlagt af skolerne, som man kan deltage i. Udflugterne vil både være af spændende og lærerig karakter, hvor man har muligheden for at komme ud og se de vigtigste historiske steder og seværdigheder i landet. Dermed får man en god kombination af ferie og læring.

En anden fordel ved en sprogrejse er kvaliteten af opholdet, da man som oftest vil komme på en højt kvalificeret international skole i landet og modtage sin sprogundervisning.

Kilde: so.dk

TOP skoler

Vil du også gøre din skole synlig her?

Jeg vil have mere information

Vil du reklamere for din skole?

Hurtig kontakt

info@skoleliste.eu

* Disse kontakter er ikke skolekontakter, men kontakter fra SkoleListe.eu.

Operatør af hjemmeside

just4web.cz s.r.o.
CVR-nummer: 27547876

Gå til kontakt